Szpital tam rzeczywiście niedawno był, klika lat temu odwiedzałem tam kumpla. Nazwa ulicy, przy której na końcu biegną tory może też nie jest przypadkowa.
A zdjęcie lokomotywy naprawdę niezłe!
Ol49 w 1997 roku? I to akurat na tym torze?
On wtedy jezdzil w weekendy z pierwsza Costeriną, ale tu? Tez jakas okazjonalna jazda?
Zatem utwierdzasz mnie w przekonaniu, że fotka była ustawiona. Skoro lok ciągnął Costerinę to pewnie namówili maszynistę aby podjechał na Morską do zdjęcia. Jednak tylko taką fotkę znalazłem na sieci.
a teraz tylko ślady po torach zostały ...co do tematu kolejowego-czy ma ktoś zdjęcia budynków należących do kolei w Sopocie?Chodzi mi o ten zlikwidowany w tym roku na wysokości zus-u i firmy gazela[nie wiem co się tam mieściło]
a teraz tylko ślady po torach zostały ...co do tematu kolejowego-czy ma ktoś zdjęcia budynków należących do kolei w Sopocie?Chodzi mi o ten zlikwidowany w tym roku na wysokości zus-u i firmy gazela[nie wiem co się tam mieściło]
Śmiem powątpiewać. Sopockie koleje nie doczekały sie zbyt wielu fotografii.
temat z dzisiejszej wyprawy do Bąka-czy wie ktoś coś na temat linii kolejowej ze Skarszew do Pińczyna?czy była w planach -czy tylko z zapobiegliwości usypano w Skarszewach początek nasypu w stronę południowo -zachodnią od toru do Kościerzyny...?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum