_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
--------------------------------------------------------------------------
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
--------------------------------------------------------------------------
najwiekszym cukierkiem, takrówką mordoklejką jest Dolna Orunia z widoku okien pociągu, ilekroć wjeżdżam do miasta to czuję się jakbym był zza Buga przesiedlonym w 45`, szczególnie żałośnie wygląda Dworcowa i Przy Torze. Ktoś tam mało aparatów i rowerów nie stracił robiąc zdjęcia...hmmm, ja tam w zeszłym roku wiosną obszedłem wszystkie kąty oruńskie i jakoś nic nie straciłem, może szczęście jakieś hihihi.
No to może i ja dorzucę co nieco do pieca. Turyści zwiedzający gdański port na statkach białej żegligi, a także ci odwiedzający naszą piękną marinę, muszą mijać po drodze takie oto atrakcje:
P5293990.JPG
Plik ściągnięto 9442 raz(y) 47,85 KB
P5293991.JPG
Plik ściągnięto 9442 raz(y) 49,91 KB
P5293996.JPG
Plik ściągnięto 9442 raz(y) 58,04 KB
P5293997.JPG
Plik ściągnięto 9442 raz(y) 76 KB
_________________ www.DarioB.net - Kochasz Gdańsk? Zaglądaj na moją stronę
Dario, to jest właśnie polityka proturystyczna, a te cuda w wodzie to jedna z atrakcji turystycznych, nigdzie na świecie takich rewelacji nie znajdziesz jak w naszych wodach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum