po jakimś czasie przerwy w przeglądniu niusów na niniejszej stronce wchodzę na forum i zauważam, ze w kilku watkach/podpisach etc pojawił sie sitek. nie wiedząc w czym rzecz, a chcąc zarazem rozwikłać tę misterną zagadkę, zakładam nowy wątek do skasowania, z zapytaniem "o co chodzi"?
sprytne! dobre! nawet baardzo! szacuneczek dla tego, kto na to wpadł!
w związku z tym, że (tylko?) ja posunąłem się aż do tego, żeby założyć jakże ważny (hehe) wątek w w/w sprawie, niniejszym wnioskuję o wpisywanie sie tu osób, które dały się nabrać na tenże jakże przebiegły trick
w związku z tym, że (tylko?) ja posunąłem się aż do tego, żeby założyć jakże ważny (hehe) wątek w w/w sprawie, niniejszym wnioskuję o wpisywanie sie tu osób, które dały się nabrać na tenże jakże przebiegły trick
Nie peniaj, wybrałeś całkiem niezły sposób. Niektórzy zapchali się w gruby gips proponując sPRAWcY, krowę, ciastko, film, a może nawet męża?, w ramach ofiary wotywnej
Ja na szczęście jestem regularnie wyautowany z forum, inaczej też bym jakieś cuda-wianki odstawiał
Wszedłem jak już było pozamiatane.
Chociaż cały czas czerwienię się jak buraczek, do myśli, że Zee właśnie [mnie] wybrała jako obiekt swojej platonicznej , a Danzi [mnie] chciał na Admina
Po głębszym namyśle dochodzę do wniosku, że taki skrypt [JU] przydałby się kurtyzanom do zmiany garniturka adoratorów. Wystawia taka "I love Gość", koniecznie nieplatonicznie! I po 20 minutach czeredka samczyków skacze sobie do gardeł twierdząc, że ona właśnie mnie, a nie ciebie patałachu! I hyc, nisza ekologiczna pozamiatana
Cytat:
Gość, dotyczy to również Ciebie?
ofkors, że tak Gość
pazdrav z rzacholeckiej pieczary dudniącej od kręconych beczek
_________________ Wstawać! Wstawać i ćwicyć!
Ale czemu?! Bo rano jest!
Eeee, u mnie jest jeszcze noc...
HEHE Dobre, ja się nabrałem dowód tego naprzykład tutaj http://www.forum.dawnygda...r=asc&start=135 ale zaczeło mnie to niepokojić jak zauważyłem, że jestem obserwowany przez Mikołaja i przeszukałem cały pokój w poszukiwaniu ukrytej kamery zastanawia mnie tylko czy jeśli na forum będą w tym samym czasie dwie zalogowane osoby?? a może taka sytuacja nigdy się nie zdarza??
Tak,tak ja tez sie dalam nabrac! Zanim doczytalam watek zrobilam gruntowny rachunek sumienia - a)czy juz sie wczesniej rejestrowalam na forum (bo zagladam od dawna), b)czy ktos podszyl sie pod mojego nicka i,brąboże, narozrabial,c)jest na forum ktos znajomy z kim rozmawialam na temat Miasta i Forum.
Pewnie bym sie zapytala,ale zdazylam doczytac!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum