Dario, a co? Kupon Ci siadł? No przykro mi - mialam przeczucie, że debiutanci pójdą za ciosem, ale karnych nie przewidziałam.
Dokładnie
Najpierw się ucieszyłem z karnego dla Włochów a potem mi mina zrzedła jak Szwajcary kiepsko graly. Nie powiemm że 2 tyś przeszły koło nosa bo jeszcze pozostałe mecze mam obstawione, a też coś może nie wejść. Ale cóż na tym polega sport.
_________________ www.DarioB.net - Kochasz Gdańsk? Zaglądaj na moją stronę
Dokładnie
Najpierw się ucieszyłem z karnego dla Włochów a potem mi mina zrzedła jak Szwajcary kiepsko graly. Nie powiemm że 2 tyś przeszły koło nosa bo jeszcze pozostałe mecze mam obstawione, a też coś może nie wejść. Ale cóż na tym polega sport.
Było nie kłócić się z Syrenką...
Czuja mam dzis, że wygra Brazylia (chyba że sędzia podaruje komuć karnego ) i Hiszpania (chyba że sędzia podaruje komuć karnego )... Ale nie mogę się przełamać żeby Francji życzyć
Zabawię się w typowanie:
mistrzem świata zostanie zwycięzca meczu Argentyna - Niemcy.
Oczywiście chciałbym, zeby była to Argentyna, ale wydaje mi się, że wygrają jednak nasi sąsiedzi zza Odry.
Tak więc najprawdopodobniejszy finał to Niemcy - Francja (zwyciężają Niemcy), a w meczu o trzecie miejsce zmierzy się Portugalia z Włochami.
Ale najbardziej bym się cieszył z finału Argentyna - Brazylia (co za emocje!) a w meczu o trzecie miejsce - z pojedynku Portugalii z Ukrainą.
Twardo obstawiam finał Brazylia-Niemcy, czyli powtórka sprzed 4 lat. Mam też nadzieję że Niemcy poślą Argentynczyków do wszystkich diabłów No co ja poradzę, że nie lubię ich jeszcze za 1986 rok?
A i tak wszystkie drużyny którym po cichu życzyłam już odpadły, więc nie mam już do tego Mundialu żadnego emocjonalnego stosunku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum