Polska poza burtą, jednak zainteresowanie nie słabnie. Ludzie wracając z pracy czyzakupów biegną do najbliższego ogórdka piwnego by choc trochemeczu obejrzeć
_________________ www.DarioB.net - Kochasz Gdańsk? Zaglądaj na moją stronę
a więc Italia
...i zastanawianie się, czy to z powodu czerwonej kartki dla Zidane'a, bo dał się sprowokować i uderzył Materazziego z byka, i dlatego Francja poległa w karnych...
Ostatnio zmieniony przez seestrasse Nie Lip 09, 2006 10:54 pm, w całości zmieniany 1 raz
a więc Italia
...i zastanawianie się, czy to z powodu czerwonej kartki dla Zidane'a, bo dał się sprowokować i uderzył Mazeratiego z byka, i dlatego Francja poległa w karnych...
No to widzę, że niewiele straciłem włączajac dopiero na karne
nieprawda, mecz był fajny, bardzo wyrównany. Zidane dał się zrobić w 110 minucie. po prostu puściły mu nerwy. szkoda, bo to był jego pożegnalny występ
Może i był cieakwy ale jak dla mnie to nie było komu kibicować. A szkoda. Liczyłem, że Pomarańczowych stać znowu na sukces na arenie światowej, a tu taka lipa. I wszystko przez Syrenkę
mój boże, samo oglądanie sportu na tak wysokim poziomie to przyjemność cieszyłam się z każdej strzelonej bramki
ciekawe, czy włoski minister sprawiedliwości odpuści Juve w trzeciej lidze...
Może i był cieakwy ale jak dla mnie to nie było komu kibicować. A szkoda. Liczyłem, że Pomarańczowych stać znowu na sukces na arenie światowej, a tu taka lipa. I wszystko przez Syrenkę
A ja zgodnie z zapowiedzią ogłosiłam bojkot i ostentacyjnie piłam piwko i gadałam ze znajomymi w ogródku PRZED pubem Ogladałam dopiero karne i nic a nic mnie to nie obeszło
Dario, Holandia nie powtórzy sukcesów sprzed 10 lat ;) Niestety jeszcze długo...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum