A może ktoś z Was posiada we własnym, prywatnym archiwum foty Placu Targowego albo mostu którym przejeżdzały tramwaje na dolne miasto.
Przeznam szczerze, że juz nie pamiętam jak on wyglądał.
a pomiedzy stacja benzynowa a skrzyzowaniem z Elblaska bylo boisko pilkarskie z "trybuna" w formie walu ziemnego, a zima lodowisko
a wlot Siennickiej w ta nowa droge, czyli odcinek drogi pod salonem BMW, wczesniej Peugeota byl zwykla dziurawa polna droga (czarna ziemia). Samo skrzyzowania jednopoziomowe, pod koniec lat 80tych chodniki i cala reszta w bardzo oplakanym stanie.
Gdzies mam zdjecia jak ja jako gdzies 2latek nagi ganiam po tym boisku w srodku jakiegos upalnego lata (~1986-1987 rok) jakby to w ogole kogos interesowalo...
mam zdjecia jak ja jako gdzies 2latek nagi ganiam po tym boisku w srodku jakiegos upalnego lata (~1986-1987 rok) jakby to w ogole kogos interesowalo...
Eeee... Takie "zainteresowania" podpadają pod paragraf.
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
--------------------------------------------------------------------------
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
--------------------------------------------------------------------------
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum