Wysłany: Sob Kwi 21, 2007 10:49 pm Nowości i zmiany na stronie
Pomyślałem sobie, że niegłupim pomysłem byłoby informowanie w osobnym wątku o wszystkich uaktualnieniach i zmianach dokonywanych na naszej stronie - sam częściej zaglądam na Forum niż na inne 'gdańskie' strony, więc wiem, że się przyda.
Na początek, informacja o ostatnich zmianach (z 1 kwietnia):
- dodano rozbudowany artykuł o WRZESZCZU W ŚREDNIOWIECZU,
- naniesiono drobne poprawki i uzupełnienia w KALENDARIUM,
- podobnie w artykule o LOTNISKU (w tym dodano kilka zdjęć),
- a także (w mniejszym stopniu) w tekstach o HEERESANGER 7, HEERESANGER 11 oraz OBSERVATORIUM.
wycieczka super!!
mala sugestia :jakbyscie robili zdjecia w okresie poznej jesieni moznaby bylo zobaczyc o wiele wiecej (mniej lisci na drzewach)
tak trzymac
_________________ "...robala co mnie zzera wciaz zalewam sam..."
Ja też podziwiam !!!
- szczególnie cenne zdjęcia Gedanii,skoro ma iść do zabudowy...Ale upomnę sie kronikarsko-gdzie Zbyszka z Bogdańca (tez przebudowują ludzie na potęgę...) a stylowe podwórka okolic Al legionów ???? A Strzyża??? Urokliwa...;-))
Właściwie to co roku -jesienią,po sezonie budowlanym - taka wycieczka DW ma sens,zmienia sie niestety (stety?)wszystko błyskawicznie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum