_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
--------------------------------------------------------------------------
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
Gratuluję przedmówcom i tym wszystkim którzy są "tysięcznikami", ale "do jasnej ciasnej" może mnie ktoś - ciemnemu chłopu objaśni skąd wiadomo, który post jest "który"? Chodzi mi o to jak wyłapać numer poszczególnego postu, no. chcąc sie odnieść do jakiejś wypowiedzi a nie koniecznie cytując.
Prościej będzie gdy wciśniesz daną ikonkę, a potem wkleisz w swojej wypowiedzi link który pokazuje się w oknie wyszukiwarki kierujący bezporednio do danego postu.
_________________ Ponury Zwracacz Uwagi na Wykraczających Poza Ramy
http://www.forum.dawnygda...p?p=92739#92739
OOoooooooo kurde, jakie to proste.... załapałem (chyba) i .... mam nadzieję ze mój stary mózg to zapamięta.... z radości wywaliłem popielniczkę z petami
natomiast zdecydowanie bardziej chciałbym aby zauważone zostało że mamy 800 zarejestrowanych użytkowników
To raczej wątpliwy powód do radości biorąc pod uwagę aktywność części użytkowników Popatrz ile osób zarejestrowało się na forum i nie napisało nic, albo kilka postów, i zniknęło na wieki wieków amen.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum