Czyta się Miki ,czyta.Zdjątka wylałem bo ,,obiecałem''.A czas mnie ohydnie ogranicza.
Ale bije się w piersi -nie widziałem jej wcześniej--galeryjka zaiste śliczniutka.Że zapytam a tablica z cenami do kogo należy?
Tablica robi wrażenie ale jak to w 30-tu z reguły piszą -pewno zbiory prywatne.
Ale zapytam jeszcze raz -bo może wiesz--DO KOGO NALEŻY?
Chciałbym taką ...
Paulus, to "nie czyta się" nie było do Ciebie. A do kogo należy tablica to nie mam pojęcia - zeskanowałem z BSG. Może autor Piotr Semków -dośc znana postać- będzie potrafił odpowiedzieć.
Czyta się. Tylko, że na Twej stronie jedynie okruchy flaszek zamieściłeś - a tu prawie cała butla. I stąd mój zachwyt.
A poza tym nie każdy kto ma jedynie dostęp do "forum ogólnego" wie o tej stronie - więc chyba miałem prawo zamieścić wyjeśnienie.
_________________ Frakcja Miłośników Niewygodnych Kin
--------------------------------------------------------------------------
Až dojde moja poslední hodina, pochovajte mňa do bečky od vína
--------------------------------------------------------------------------
Ostatnio zmieniony przez Marcin Wto Wrz 07, 2004 11:48 pm, w całości zmieniany 1 raz
Corzi -trzeba się umówić na wygrzebanie z ziemi pozostałej porcelany z Kurhausu Broesen bo niedługo juz nie będzie szansy.A wiem jak cieciowi przemówić do rozsądku!!!
Witam! Dyskusja jest ciekawa i chętnie sama bym ruszyła tam z łopatą gdyby nie mały szczegół - do Gdańska mam ponad 300 km. Ale wszysyc tutaj mówicie o Kurhausie z Brzeźna a może ktoś by mi zaprezentował jak ten budynek kiedyś wygladał. Znaleziska super, szkoda że wiele uszkodził czas ale i tak cenne. Pozdrawiam!
No to mamy nowego własciciela terenu, nową tablicę i nowy płot.
I kilka słów o inwestorze:
Cytat:
MAAL - MARINA
Forma prawna: Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Numer KRS: 0000254155
Adres: Wilcza 33
50-429 Wrocław
Wpis do Krajowego Rejestru Sądowego
Data wpisu: 2006-03-29
Sąd: Sąd rejonowy dla Wrocławia, VI Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego
Adres: Wilcza 33
50-429 Wrocław
Wspólnicy: Mirosław Eugeniusz Rybak - 50 udziałów/25 tys. zł, Tomasz Andrzej Koprowski - 50 udziałów/25 tys. zł
Kapitał zakładowy: 50000
Organ uprawniony do reprezentacji podmiotu: zarzad
Upoważnienia organu: Do składania oświadczeń woli w imieniu spółki upoważnionych jest dwóch członków zarządu i lub jeden członek zarządu i prokurent. W przypadku powołania zarządu jednoosobowego prezes zarządu jest upowazniony do składania oświadczenia woli jednoosobowo.
Osoby wchodzące w skład organu reprezentacji: Mirosław Eugeniusz Rybak - prezes
Tomasz Andrzej Kozłowski - wiceprezes
Statut: Zagospodarowanie i sprzedaż nieruchomości na własny rachunek
Wynajem nieruchomości na własny rachunek
Wznoszenie kompletnych obiektów budowlanych lub ich części; inżynieria lądowa i wodna
Kupno i sprzedaż nieruchomości na własny rachunek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum